Inovativen življenjepis: Resu-ME

Adecco je razvil inovativno obliko osebne profesionalne predstavitve – video življenjepis Resu-ME. To je odlično orodje, s katerim se lahko predstavite na družbenih omrežjih. S samo nekaj kliki lahko svoj LinkedIn profil spremenite v zanimivo multimedijsko predstavitev.

Vsak personaliziran Resu-ME video traja le 1 do 2 minuti in je tako primeren, da ga delite na družbenih omrežjih, tako gradite svoj poslovni ugled in se predstavite potencialnim delodajalcem. Resu-ME smo razvili kot odgovor na predloge kandidatov, ki želijo izstopati in dodati osebni pečat svojemu kariernemu profilu.

resume

Kako deluje Resu-ME?
Video predstavi izobrazbo, kariero, osebni profil in vizijo posameznika v formatu, ki je idealen za to, da ga delimo na družbenih omrežjih. Pri tem uporablja slike, infografike, 3D holograme in omogoča, da ga sami personaliziramo. Sami lahko določite, katere podrobnosti iz vašega LinkedIn življenjepisa boste uporabili. Potem, ko ustvarite svoj video, ga lahko delite na družbenih omrežjih, naložite svojo karierno infografiko ali ga pošljete svojemu rekrutorju.

Slika pove več kot tisoč besed
Kako deluje video CV si poglejte kar v tem videu:

 

Ustvarite svoj Resu-ME
Vas že zanima, kako deluje? Ustvarite si svojega: http://www.resu-me.me

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s