Globalni Adecco Win4Youth tim na klasičnem maratonu v Atenah

Klasični maraton v Atenah je bil vrhunec Adeccovega Win4Youth programa v letu 2013 – globalne iniciative, s katero Adecco pomaga mladim, da se bolje vključijo na trg dela. Iniciativa hkrati tudi spodbuja zaposlene Adecca, da se vključijo v dobrodelne aktivnosti in predstavlja vrednote Adecca. Na maratonu je tekla tudi slovenska ambasadorka projekta Win4Youth, naša sodelavka Tjaša Snoj.

Maraton Atene Tjasa Snoj

Letos smo se vrnili nazaj k začetku tega športnega tekmovanja, 75 Adeccovih tekačev iz 39 držav je preteklo 42,1 kilometra od zgodovinskega mesta Maraton do Aten. S tem so pokazali Adeccove vrednote timskega duha, odgovornosti, podjetništva in osredotočenosti na stranke. V cilju jih je pozdravil ves Adeccov izvršni odbor, botra projekta Win4Youth, Florence Gravellier, in glavni izvršni direktor Adecca Patrick de Maeseneire. V Adecco Win4Youth ekipi, ki je tekla na maratonu, je bila tudi naša sodelavka Tjaša Snoj, vodja projektov v oddelku Iskanja in selekcije.

Adecco ambasadorji, ki so tekmovali v Atenah, predstavljajo 31.000 svojih sodelavcev po vsem svetu, ki smo vse leto tekli in hodili v sklopu projekta Win4Youth. Letošnji cilj je bil, da zberemo vsaj 500.000 kilometrov in tako zagotovimo sredstva za štiri izbrane fundacije v Kolumbiji, Italiji, Tajski in Belgiji. Cilj smo dosegli že jeseni in ga takoj dvignili na 600.000 kilometrov do konca leta.

Od leta 2010, ko smo prvič začeli s projektom Win4Youth, so bili športni dogodki organizirani v približno 60 državah. Na ta način smo zbirali sredstva za zaposlovanje mladih in razvoj programov po svetu. Znesek vseh donacij bo ob koncu letošnjega programa znašal že več kot milijon švicarskih frankov. Organizacije, ki jih podpiramo, zagotavljajo nepriviligiranim mladim boljši začetek v življenju, s tem da jih naučijo veščin, ki povečujejo njihovo možnost, da si najdejo delo.

Win4Youth 2013 podpira organizacije:
V Kolumbiji: http://juanfe.org/
V Italiji: http://www.aiutareibambini.it/
Na Tajskem: http://a-chieve.org/
V Belgiji: www.sos-villages-enfants.be/

Več o akciji na naši globalni spletni strani:
http://www.adecco.com/csr/win4youth.aspx

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s