Sanjska služba za navijače slovenske košarkarske reprezentance: Navijač št. 1

Košarkarska zveza Slovenije (KZS) je objavila prosto delovno mesto – »Navijač št. 1«. Najbolj goreči košarkarski navijač bo lahko letošnje poletje spremljal slovensko košarkarsko reprezentanco na njeni poti do največje letošnje preizkušnje – evropskega košarkarskega prvenstva. Z Anžetom Blažičem, predstavnikom Košarkarske zveze Slovenije, smo govorili o tem, kaj čaka Navijača št. 1 pri njegovem delu.

adecco_navijac_banner 300x250

Kako bo potekal izbor in delo Navijača št. 1?
Vsi košarkarski navdušenci, ki želite pridobiti delovne izkušnje na delovnem mestu »Navijač št. 1«, se lahko prijavite na razpis za delovno mesto, ki je objavljen na spletnih straneh KZS in Adecco Slovenija, www.adecco.si. Najboljši kandidati bodo vabljeni na osebne razgovore s predstavniki Adecca in KZS, končni finalisti pa še na osebni pogovor z Markom Miličem in Mirom Smrekarjem, direktorjem Adecca Slovenije.

Do 30. junija se še lahko prijavite, nato pa bomo do 25. julija pregledali prijave in najboljše kandidate povabili, da se osebno spoznamo. Izbrani navijač bo z nami konec julija in ves avgust, od 5. do 10. septembra pa bo navijal na EuroBasketu.

Kaj bodo delovne naloge Navijača št. 1?

Po izboru bo kandidata čakalo izobraževanje in nato trdo delo.  Od konca julija do začetka septembra bo spremljal slovensko košarkarsko reprezentanco na pripravah v Sloveniji, pomagal v strokovnem štabu, se udeležil nekaterih drugih dogodkov KZS, navijal na evropskem košarkarskem prvenstvu EuroBasket v Zagrebu in delil svoje izkušnje z ostalimi navijači na družbenih omrežjih.

Kakšno osebo iščete?
Iščemo Navijača številka 1 – torej največjega košarkarskega navdušenca v Sloveniji, za katerega je to sanjska služba. Navijač se bo družil z reprezentanco v napornem obdobju priprav, zato iščemo odgovorno osebo, ki bo ekipi v pomoč. Ker je treba poskrbeti tudi za dobro voljo in motivacijo, je nepogrešljiva komunikativnost in dobra volja. Navijač št. 1 bo svoje izkušnje delil z ostalimi navijači na družbenih omrežjih, zato iščemo tudi nekoga, ki bo z veseljem pripravljal objave in jih delil na Twitterju, Instagramu in Facebooku. In seveda, iščemo največjega podpornika in zagovornika slovenske reprezentance! Za vsakega pravega navijača to ni le služba, ampak čast – biti ob svoji ekipi in ji pomagati do vrhunskih rezultatov.

Kako se lahko kandidati potegujejo za to priložnost?
Vsi kandidati se lahko prijavite na razpisano delovno mesto do 30. junija 2015, na naslov navijac.st1@adecco.si. Na ta naslov pa lahko pišete tudi za več informacij. Izbrani kandidat bo pridobil dragocene izkušnje timskega dela in ekipne dinamike, izkusil bo energijo, napor in življenje vrhunskih športnikov ter pridobil številna poznanstva. Za svoje delo bo dobil profesionalno opremo, v okviru svoje funkcije Navijač št. 1 pa bo navijal tudi na EuroBasketu v Zagrebu.

Se želiš pridružiti ekipi? Prijavi se! Več o pogojih najdeš tu: adec.co/NavijacSt1

Navijača lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih, Facebook, Twitter in Instagram pod oznako #NavijacSt1.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s