Izkoristi priložnost za ambiciozen začetek kariere

Podjetje Danfoss išče asistenta projektne pisarne (m/ž) za sodelovanje v Danfossovem podiplomskem programu

Podjetje Danfoss enemu mlademu, z dodiplomsko izobrazbo iz strojništva ali mehatronike, ponuja priložnost za pospešen začetek kariere. Izbrani kandidat bo imel aktivno vlogo v 4-ih poslovno pomembnih projektih in tako pridobil mednarodne izkušnje. Podjetje Danfoss je prisotno po celem svetu, zato kandidata čaka vznemirljivo izobraževanje na delovnem mestu v različnih državah.

technology at the barKaj pričakujemo od kandidatov?

  • Vsaj dodiplomsko izobrazbo iz strojništva ali mehatronike.
  • Tehnično znanje na področju mehanike in elektronike, ki vam omogoča razumevanje naših aplikacij.
  • Iskalec/-ka prve zaposlitve ali med 6 in 12 mesecev delovnih izkušenj ali opravljanja prakse, zaželeno na področju vašega študija.
  • Aktivno znanje angleščine.

Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo mednarodne izkušnje in so pridobili globalno miselno naravnanost skozi študij/delo/prostovoljne izkušnje v tujini.

Prijavi se zdaj! Prijaviš se lahko do 22. julija 2015. Povezavo do prijave in več o pogojih delovnega mesta, pa najdeš tu: http://adec.co/Danfoss

Ustvarjamo prihodnost za mlade
Podjetje Danfoss se pridružuje podjetjem, ki sodelujejo v programu Adecco Izkušnja, ki delijo skrb za mlado generacijo in želijo s skupnimi močmi graditi boljšo prihodnost. Adecco Izkušnja je program, ki nudi kakovostna pripravništva mladim in jim omogočil prve korake v profesionalno življenje. Mladim in nadarjenim pomagamo izboljšati njihovo zaposljivost t izkušnjami, ki jih nujno potrebujejo za svojo rast in razvoj.

Adecco se je zavezal, da bo v letu 2015 zagotovil 1000 plačanih pripravništev za mlade med 18-im in 30-im letom v 54-ih državah sveta. V sodelovanju s partnerskimi podjetji mladim zagotovljamo delovne priložnosti in s tem večamo njihovo zaposljivost.

V letu 2014 je Adecco s tem namenom združil moči z 80 priljubljenimi znamkami kot so IKEA, Microsoft, Nestlé, Adidas, Honda, HP, Haribo, BMW, Olympic Commitee, IBM, Henkel, Pepsico, Nespresso, kar je prineslo številne pozitivne rezultate.

Največji uspeh programa je zagotovo dejstvo, da je več kot 50 odstotkov mladih, ki so sodelovali v programu, trenutno zaposlenih. Vsi so del skupnosti Adecco Way to Work Ambasadorjev, ki je namenjena podpori in vodenju njihovih začetnih korakov na profesionalni

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s