Adecco Skupina na sedmem mestu med multinacionalkami, za katere je najbolje delati

Adecco Skupina, največji ponudnik kadrovskih storitev na svetu, se je uvrstila na sedmo mesto na lestvici Najboljših mednarodnih delovnih okolij na svetu, v raziskavi Great Place to Work. Zavedanje pomena dela in omogočanja sprememb v življenju ljudi so zaposleni Adecco Skupine navedli kot glavno vrednoto. Cenijo pa tudi odprtost, zaupanje, tople neformalne odnose, timski duh in priložnosti za osebno rast in vpliv.

gptw_list_logo_cmyk

Great place to work je neodvisna raziskovalna in svetovalna organizacija v ZDA. Great place of work je izbrala najboljše na svetu izmed več kot 6000 multinacionalk, ki so sodelovale v tekmovanju Best Workplaces. Da bi se uvrstila med finaliste, se morajo podjetja uvrstiti na vsaj pet nacionalnih seznamov najboljših podjetij, imeti več kot 5000 zaposlenih in več kot 40 % zaposlenih izven države, v kateri je sedež podjetja.

Adecco Skupina se je kvalificirala zaradi uspeha na seznamih raziskav Great Place to Work v Belgiji, Kanadi, Italiji, Luksemburgu,  Španiji, Švici, Veliki Britaniji,  na Norveškem, Nizozemskem, Švedskem in Danskem.

Ena glavnih strateških prioritet Adecco Skupine je omogočanje talentiranim ljudem, da se razvijajo in ostajajo v podjetju. Stroga usmerjenost na zagotavljanje nadstandardne storitve poslovnim partnerjem in kandidatom Adecco Skupine je rezultat trdega dela zaposlenih po svetu. Pridobivanje in zadrževanje talentov je mogoče le v kulturi vključenosti, kar v zameno spodbuja zadovoljstvo strank in veča produktivnost.

Shanthi Flynn, kadrovska direktorica Adecco Skupine, je ob tem povedala: »Zares smo veseli, da smo vključeni na seznam Najboljših mednarodnih delovnih okolij na svetu. Ta uvrstitev je priznanje kulturi Adecco Skupine, ki poudarja zaupanje, neformalnost in timsko sodelovanje. Zaposleni vedo, da cenimo njihove prispevke. Še naprej bomo zaposlenim omogočali razvoj, da bodo še naprej lahko ponosni na to, da s svojim delom izboljšujejo življenja drugih.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s